Архіпастирський візит до Ріпкинського благочиння

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Амвросія 27 березня, у середу седмиці 2-ї Великого посту, Преосвященніший єпископ Никодим звершив Літургію Передосвячегих Дарів у Свято-Миколаївскому храмі смт Ріпки. Його Преосвященству співслужили благочинний округу, настоятель храму прот. Іоанн Голоботовський та духовенство Ріпкинського благочиння.

By anastasia 27.03.2024 0

ЧИН ПАСІЇ У СВЯТО-ВОСКРЕСЕНСЬКОМУ ХРАМІ М.ЧЕРНІГОВА

24 березня, ввечері Неділі 1-шої Великого посту, Преосвященніший єпископ Любецький Никодим звершив чинопослідування з акафістом Божественним Страстям Христовим у Свято-Воскресенському храмі м. Чернігова. Його Преосвященству співслужили настоятель прот. Миколай Уліч та духовенство храму та єпархії.

By anastasia 25.03.2024 0

Архіпастирський візит до Сновського благочиння

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Амвросія 24 березня, в Неділю Торжества Православ’я, Преосвященніший єпископ Никодим звершив Божественну літургію свт. Василія Великого у Свято-Миколаївському храмі с. Кучинівка. Його Преосвященству співслужили благочинний округу прот. Павло Фазан, настоятель храму прот. Ігор Фазан та духовенство благочиння.

By anastasia 24.03.2024 0

Єпископ Никодим звершив Божественну літургію у храмі Архістратига Михаїла

23 березня, в суботу першої седмиці Великого посту, Преосвященніший єпископ Любецький Никодим звершив Божественну літургію у храмі Архістратига Михаїла м. Чернігова. Його Преосвященству співслужили настоятель прот. Іоанн Ярема та духовенство храму.

By anastasia 23.03.2024 0

У Новгород-Сіверському благочинні внаслідок бомбардування постраждав храм

22 березня через російський авіаудар по прикордонній Семенівці отримав значні пошкодження храм Казанської ікони Божої Матері, збудований у 1875 році. Вибуховою хвилею вибито всі вікна, пошкоджено оздоблення храму, попадали святі ікони.

By anastasia 23.03.2024 0

У храмі Всіх святих Чернігівських єпископ Никодим звершив Літургію Передосвячених Дарів та освятив коливо

22 березня, у п’ятницю першої седмиці Великого посту, Преосвященніший єпископ Любецький Никодим звершив Літургію Передосвячених Дарів. Його Преосвященству співслужили настоятель прот. Петро Казновецький, духовенство храму та єпархії.

By anastasia 22.03.2024 0

Єпископ Никодим звершив Літургію Передосвячених Дарів у храмі Архістратига Михаїла

20 березня, у середу першої седмиці Великого посту, Преосвященніший єпископ Любецький Никодим звершив Літургію Передосвячених дарів у храмі Архістратига Михаїла м. Чернігова. Його Преосвященству співслужили архім. Агапіт (Тістол), настоятель прот. Іоанн Ярема та клірики храму.

By anastasia 20.03.2024 0

БЛАГОСЛОВЕННЯ БЛАЖЕННІШОГО МИТРОПОЛИТА ОНУФРІЯ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ

Дорогі брати і сестри! Возлюблені чада Церкви Христової! Милістю Божою, розпочинаються дні Великого посту — часу особливого, що повертає нас, за образом євангельської притчі, з далекої країни гріха в дім Небесного Отця (Лк. 15:11-32).

By anastasia 17.03.2024 0

АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ В ХРАМІ ВСІХ СВЯТИХ ЧЕРНІГІВСЬКИХ

14 березня Преосвященніший єпископ Любецький Никодим звершив Божественну літургію у храмі Всіх святих Чернігівських. Його Преосвященству співслужили архім. Агапіт (Тістол), клірики храму та духовенство єпархії.

By anastasia 14.03.2024 0